Homemade Thai food

Cooking with Oomnoy

Oksekjøtt i grønn karri

Leave a comment

image

Liker dere thaimat? Denne oppskriften kan lages med både kylling, oksekjøtt, svinekjøtt eller sjømat🙂 den kan serveres med ris eller spagetti

image

Oksekjøtt

image

Grønnsaker

image

Auberginer, kutter i 4 bitter.

image

Grønnkarri

image

Ingredienser

400 g oksekjøtt, finskåret

1/4 kopp grønn karri

1 + 1/4 kopp kokosmelk

4 auberginer (Thai eggplant), hver av de kuttet i 4 biter, la auberginene ligge i vann så denne ikke blir svart

1/4 kopp basilikum (Thai sweet basil)

2 spiseskjeer sukker

2 spisekjeer rafinert olje

3 spisekjeer fiskesaus

2 Cayennepepper

4 kaffirlime blad

Metode

image

image

1. Tilsett olje og grønn karri i en kasserolle, stek kun på lav varme i 3-5 minutter.

image

image

2. Tilsett oksekjøttet og rør rundt til det er helt blandet med karriet.

image

image

3. Hell oppi kokosnøttsaus, kok i 10 minutter på høy varme. Tilsett auberginer og cayennepepper, kok i 3 minutter.

4. Tilsett fiskesaus og sukker, rør rundt og kok i 2 minutter.

image

image

5. Slå av kokeplaten og tilsett basilikum. Server med ris eller spagetti.

image

image

Håper det smaker!!!!!!!

NB: Hvis noen har spørsmål angående oppskriften er det bare åspørre meg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s