Homemade Thai food

Cooking with Oomnoy

Thaimat: “Stir-fry” oksekjøtt med svart pepper

4 Comments

image

Ingredienser

500 g oksekjøtt, finskåret

2 spiseskjeer rafinert olje

1 spiseskje kvernet hvitløk

1/4 kopp vårløk

1 løk kuttet i store biter

1/4 kopp persille (liten type)

1 rød paprika kuttet i store biter

1 spiseskje knust svart pepper

1 spiseskje soyasaus

1 spiseskje fiskesaus

2 spiseskjeer østerssaus

1 spiseskje sukker

50-75 ml vann

Metode

1.  Varm opp woken på høy varme. Hell olje i woken, ha oppi hvitløk. Stek til det blir gyllent.

2. Ha oppi biff, stek til det er godt stekt og deretter tilsettes sauser og sukker. Når det blir litt for tørt tilsettes litt vann.

3. Tilsett grønnsaker og svart pepper. Stek i 1-2 minutter. Server med yasminris.

 

Håper det smaker!!!!!!!

NB: Hvis noen har spørsmål angående oppskriften er det bare åspørre meg.

4 thoughts on “Thaimat: “Stir-fry” oksekjøtt med svart pepper

  1. Bamboo shoot curry is in request!

  2. Thanks. Following you🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s